Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,0 (36x)
18. 7. 2014
Sirup z bezinkových květů
Apetit
Sirup z bezinkových květů
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,0 (36x)

V Británii milují ‚elderflower cordial‘ pro jemnou a zároveň citrusově ostrou chuť. Díky tomu se hodí jak do osvěžujících šťáv, tak do různých koktejlů (výborně si rozumí s ginem). Sirup z bezinkových květů můžete s úspěchem také použít i do nákypů, pudinků, zapékaných dezertů, krémů, želé… i z omáčky k masu učiní pár kapek naprostý originál! Recept na bezinkový sirup připravíte bez vaření a věřte, že se u vás ve spíži rozhodně neztratí.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1509 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 376.5 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(36 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Bezinková šťáva

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/6

Červen 2006