Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,9 (37x)
18. 7. 2014
Sirup z bezinkových květů
Apetit
Sirup z bezinkových květů
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
3,9 (37x)

V Británii milují ‚elderflower cordial‘ pro jemnou a zároveň citrusově ostrou chuť. Díky tomu se hodí jak do osvěžujících šťáv, tak do různých koktejlů (výborně si rozumí s ginem). Sirup z bezinkových květů můžete s úspěchem také použít i do nákypů, pudinků, zapékaných dezertů, krémů, želé… i z omáčky k masu učiní pár kapek naprostý originál! Recept na bezinkový sirup připravíte bez vaření a věřte, že se u vás ve spíži rozhodně neztratí.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1509 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 376.5 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(37 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Bezinková šťáva

Komentáře

  profile image
Alena
05.09.2007 09:14
Recept se nachází v č.6/06, str.39
  profile image
zoe
02.06.2007 08:25
Jsem asi trošku zmatená, ale bezinky - tím je myšlen bez černý?
  profile image
Áječka
05.06.2007 10:20
Recept přišel trochu pozdě, většina bezu je už odkvetlá.
  profile image
bubu
06.06.2007 10:17
Bezinky jsou černé plody "bezu černého". Sirup (vynikajícííí) je z jeho květů, kterým se u nás na Hané říká KOZIČKY ;-) a u nás ještě kvetou. Včera jsem zakládala další várku :)

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/6

Červen 2006