Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,2 (16x)
18. 7. 2014
Rizoto s kuřecím masem
Apetit
Rizoto s kuřecím masem
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,2 (16x)

Rizoto s kuřecím masem je chutné jídlo se zkratkou pro ty, kteří s vařením teprve začínají nebo hledají recept na rychlou večeři. Jde o jakési ‚rizoto po česku‘, tedy smícháním zbytků od oběda se zeleninou a rýží. Příprava je skutečně jednoduchá a zvládnete ji za pár minut. Pochopitelně vše doladí nastrouhaný tvrdý sýr – v našem případě čedar. Ale klidně použijte i klasický eidam či goudu.


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 764 kcal
  • Bílkoviny 33 g
  • Sacharidy 109 g
  • Tuky 13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/8

Srpen 2008

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.