Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 10 min
5,0 (6x)
18. 7. 2014
Polévka s kuclíkama
Apetit
Polévka s kuclíkama
Apetit


Snadné
< 10 min
5,0 (6x)

Kuclíková polévka podle paní Sladké je hodně podobná kyselu z jiných krajových kuchyní. Jen trik s kuclíky chce trochu zkušenosti. Ale nebojte se ji vyzkoušet. Je skvělá!


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 79.63 kcal
  • Bílkoviny 4.75 g
  • Sacharidy 9.75 g
  • Tuky 2.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/4

Duben 2008

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.