Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 10 min
0,0 (0x)
23. 12. 2014
Ovesná kaše s jablkem a skořicí
Ovesná kaše s jablkem a skořicí


Snadné
< 10 min
0,0 (0x)

1. Ovesné vločky nevaříme, postačí je jen namočit. Zalít trochou vroucí vodou, případně i vlažnou, po absorbování veškeré tekutiny změknou na skus. S vodou šetříme, pamatujme, že cokoli slijeme stranou, obsahuje minerální látky.

2. Přisypeme skořici, přidáme goju (kustovnice čínská), sušené ovoce, melasu nebo med, pár lněných semínek (hřebíček může být), trochu kokosu. Promícháme a teplé podáváme.

 

 


Nezhasínat obrazovku

Porce

2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 163.5 kcal
  • Bílkoviny 4.5 g
  • Sacharidy 30.5 g
  • Tuky 2.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Komentáře

Dagmar Bergerová profile image
Dagmar Bergerová
16.11.2015 13:10

co se týká ovesných vloček, nejlepší jsou podle mě tzv. jemné s klíčky, mají ´úžasnou trochu oříškovou chuť a zalité například domácím moštem přes noc jsou naprosto neodolatelné