Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,6 (9x)
18. 7. 2014
makrelový salát
pexels.com
Makrelový salát s křupavými krutony
pexels.com


Velmi snadné
< 30 min
4,6 (9x)

Balené směsi různobarevných salátových listů a krájené další zeleniny jsou dnes běžně k dostání. Co s nimi, když chcete něco víc než jen salát?


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 554.75 kcal
  • Bílkoviny 30.5 g
  • Sacharidy 45.25 g
  • Tuky 25.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(9 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Andrea Turoková profile image
Andrea Turoková
07.05.2010 18:56
teno salatik je vazne skvely
  profile image
Alena
03.09.2007 13:30
Recept se nachází v č.8/05, str.14
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/8

Srpen 2005

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.