Narozeninový či svatební dort nazdobený do půl hodiny? Náš podrobný návod doplněný o triky profesionální cukrářky Danielle Cornfoot vás přesvědčí, že cesta od korpusu k dortu může být snadná a rychlá.
12-16
Suroviny
12-16
Na krém
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 752.25 kcal
- Bílkoviny 11.67 g
- Sacharidy 103.83 g
- Tuky 30.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2011/5
Dejte si čerstvý sýrChleba k večeřiVařte z vody!Jak připravit lososa