Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,0 (171x)
26. 11. 2020
Linecké kokosové řezy
Apetit
Linecké kokosové řezy
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,0 (171x)

Pokud nemáte doma vykrajovátka, a přesto byste si chtěli upéct vánoční cukroví, vsaďte na tyhle lahodné kokosové řezy! Hotové řezy můžete navíc ozdobit rozpuštěnou čokoládou. Zkuste je pocákat nebo namočit jeden růžek. Kokosové řezy ale můžete připravit i kdykoliv během roku. Jsou jednoduché, velmi chutné a vypadají neodolatelně.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Na 1 plech
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 plech

Na kokosový sníh

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 6229 kcal
  • Bílkoviny 134 g
  • Sacharidy 597 g
  • Tuky 364 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(171 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Gabriela Portíková profile image
Gabriela Portíková
01.12.2021 16:19
Prosím lze upéct nejprve korpus a teprve po cca týdnu dodělat kokosový sníh? Chtěla bych to zkusit jako cukroví na Vánoce a spojit s lineckým cukrovím které budu péct o něco dříve.
Martina Kojzarová
14.12.2021 08:58

Dobrý den, paní Portíková,
musíme přiznat, že podobný postup jsme nezkoušeli. Korpus by asi stihnul za ten týden zvlhnout a nevíme, jak by se potom choval... Ovšem jedná se o recept na vánoční cukroví (i když vě větších kouscích obstojí i jako moučník po celý rok), takže ho klidně můžete upéct s předstihem celé, stejně jako samotné linecké. 

Přejeme, ať se cukroví povede, 
redakce Apetitu

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/12

Otevřete spolu s námi prosincový Apetit, zapomeňte na chvíli na shon všedního dne a nechte se okouzlit sváteční atmosférou! Do nového čísla jsme vměstnali maximum tipů, rad a receptů, díky kterým prožijete ty nejpohádkovější Vánoce. Nahlédněte do našeho adventního kalendáře, inspirujte se nápady, co koupit blízkým pod stromeček, upleťte si tu nejlepší vánočku podle cukráře Lukáše Skály nebo připravte dokonale sestavené štědrovečerní menu, jež uspokojí celou rodinu. Samozřejmě nechybějí ani recepty na křehké voňavé cukroví, které snoubí tradici se špetkou inovace. Určitě se vám budou hodit i tipy na lahodné rodinné večeře a pokrmy ze surovin, které jsou v prosinci v nejlepší kondici. Přejeme vám kouzelné Vánoce a dobrou chuť! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.