Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,0 (169x)
26. 11. 2020
Linecké kokosové řezy
Apetit
Linecké kokosové řezy
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,0 (169x)

Pokud nemáte doma vykrajovátka, a přesto byste si chtěli upéct vánoční cukroví, vsaďte na tyhle lahodné kokosové řezy! Hotové řezy můžete navíc ozdobit rozpuštěnou čokoládou. Zkuste je pocákat nebo namočit jeden růžek. Kokosové řezy ale můžete připravit i kdykoliv během roku. Jsou jednoduché, velmi chutné a vypadají neodolatelně.


Nezhasínat obrazovku
Na 1 plech
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 plech

Na kokosový sníh

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6229 kcal
  • Bílkoviny 134 g
  • Sacharidy 597 g
  • Tuky 364 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(169 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Kokosky s tvarohem

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/12

Otevřete spolu s námi prosincový Apetit, zapomeňte na chvíli na shon všedního dne a nechte se okouzlit sváteční atmosférou! Do nového čísla jsme vměstnali maximum tipů, rad a receptů, díky kterým prožijete ty nejpohádkovější Vánoce. Nahlédněte do našeho adventního kalendáře, inspirujte se nápady, co koupit blízkým pod stromeček, upleťte si tu nejlepší vánočku podle cukráře Lukáše Skály nebo připravte dokonale sestavené štědrovečerní menu, jež uspokojí celou rodinu. Samozřejmě nechybějí ani recepty na křehké voňavé cukroví, které snoubí tradici se špetkou inovace. Určitě se vám budou hodit i tipy na lahodné rodinné večeře a pokrmy ze surovin, které jsou v prosinci v nejlepší kondici. Přejeme vám kouzelné Vánoce a dobrou chuť! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.