Tato mléčná rýže se v thajských restauracích podává jako dezert, vy ji ale můžete zkusit i jako lehkou večeři (tomu odpovídá množství ingrediencí v našem receptu). A pozor – zbožňují ji i zapřisáhlí odpůrci rýžových nákypů a mléčné rýže z obchodu!
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 553.83 kcal
- Bílkoviny 5 g
- Sacharidy 71 g
- Tuky 26.33 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/10
2004/10