Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,7 (16x)
18. 7. 2014
Květáková polévka se sýrem
Apetit
Květáková polévka se sýrem
Apetit


Snadné
< 60 min
3,7 (16x)

Hustá zeleninová polévka, která zasytí, zahřeje a její příprava netrvá dlouho.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob nebo 4 dospělé a 4 děti
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob nebo 4 dospělé a 4 děti
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1007 kcal
  • Bílkoviny 57 g
  • Sacharidy 80 g
  • Tuky 48 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/1

Leden 2009

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.