Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
2,8 (23x)
18. 7. 2014
Krupicové nočky s borůvkovou omáčkou
Apetit
Krupicové nočky s borůvkovou omáčkou
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
2,8 (23x)

Po povaření modrá barva borůvek zintenzivní na fialovou a chuť na božskou. S jemnými noky je to báječné spojení!


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 288.5 kcal
  • Bílkoviny 13.17 g
  • Sacharidy 32.83 g
  • Tuky 11 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,8/5

Hodnocení receptu

2,8/5
(23 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/6

Červen 2007

Související články

ovocný koláč

Vyšel nový Apetit s nejlepšími dezerty babího léta

Pohár s ostružinami, švestkový krambl, jablečný koláč… vychutnejte si s námi konec prázdnin a první školní dny. V novém Apetitu tentokrát najdete vše, co chcete jíst v prvním podzimním měsíci. Vařte s námi z toho, co je právě v nejlepší formě. Poradíme vám, jak zužitkovat švestky, slívy, ostružiny, cukety a další poklady měsíce září.