Hustou krémovou polévkou z cizrny a jogurtu skvěle doplňuje orzo, tedy drobná těstovinová rýže, a křupavá kořeněná cizrna. Navíc polévce dodávají na sytosti.
Porce
Suroviny
Porce
Na dokončení a ozdobení
Na 1 porci
- Energie 595 kcal
- Bílkoviny 35.75 g
- Sacharidy 75.25 g
- Tuky 13 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/8
Recept je z vydání:
Apetit 2022/8
Na co se můžete těšit v srpnovém čísle Apetitu plném žhavých letních receptů? Připravili jsme pro vás rychlé prázdninové večeře, pětici osvěžujících receptů, které vás během vlny veder zaručeně ochladí, a dechberoucí zmrzlinové dezerty. A protože je sezona grilování v plném proudu, máme pro vás i jídla z grilu, která můžete jíst od rána do večera. Společně se také vypravíme na gurmánský výlet do Středomoří a od kuchaře Chateau Trnová, Jana Sommera, se krok za krokem naučíme upéct luxusní plněný králičí hřbet. Pokud si stejně jako my neumíte představit prázdniny bez rtů modrých od borůvek, potěší vás sladké borůvkové recepty. Barevnou letní úrodu zavaříme, naložíme, zamrazíme či usušíme na zimu. Srpnový Apetit je v prodeji od 14. 7. 2022. Apetit, napsáno s chutí.