Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,2 (22x)
22. 4. 2015
Hlávkový salát s ředkvičkami
Apetit
Hlávkový salát s ředkvičkami
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,2 (22x)

Osvěžující salát. Ostřejší chuť ředkviček zjemníte zakysanou smetanou.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 493 kcal
  • Bílkoviny 15 g
  • Sacharidy 55 g
  • Tuky 23 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(22 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/4

Duben 2009

Související články

Rajčatový salát s cibulí

Víkend s Apetitem: Retro saláty, na které jsme (ne)zapomněli. Proč si i dnes dát rajčatový s cibulí a okurku s jogurtem?

V záplavě Caesarů, fancy bowlí, avokád a exotických dresinků občas zapomeneme, že salát může být i úplně obyčejný. Někdy stačí rajče, cibule a špetka soli. Nebo nastrouhaná mrkev s jablkem. Saláty, které neohromí složením, ale chutnají jako vzpomínky na dětství nebo letní oběd u babičky. Možná už se doma moc často nedělají, ale rozhodně by neměly ze stolů zmizet úplně.