Dýňová polévka je doslova hvězdou podzimu! Svou nádhernou barvou i vůní přiláká ke stolu celou rodinu. Dýňový olej dodá polévce výraznou ořechovo-kořenitou chuť a chilli paprička patřičný říz. Pokud dýňový olej nemáte, nahraďte ho kvalitním olivovým nebo ořechovým.
Videorecept
10
Suroviny
10
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 204.4 kcal
- Bílkoviny 3.7 g
- Sacharidy 16.9 g
- Tuky 14.1 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2010/10
Česká kuchyněCukrárna u vás domaBrambory v hlavní roliFantastický srnčí hřbetKnedlíky jako výzva
Komentáře
Namísto pečení je taky možno dýni s mrkví na cibuli restovat v hrnci s pokud možno silným dnem, taky dostane chuť ... ;-)
Naprosto vynikající! Jiný recept na polévku ani nechci zkoušet :)