Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
4,2 (44x)
6. 8. 2015
Domácí chléb
Apetit
Domácí chléb
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
4,2 (44x)

Vůně čerstvého chleba připomíná domov. Nejlíp chutná ještě teplý, namazaný máslem! Recept je rovnou na dva bochníky. A nepotřebujete ani váhu. Tento jednoduchý hrníčkový domácí chleba z žitné mouky zmizí z vašeho chlebníku tak rychle, že budete muset brzy zadělat těsto na další.


Nezhasínat obrazovku
Na 2 bochníky
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2 bochníky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4144 kcal
  • Bílkoviny 131 g
  • Sacharidy 701 g
  • Tuky 55 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(44 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/8

Srpnový Apetit přináší všechny chutě léta. Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí.Dopřejte si rajčata, cukety a lilek v úžasných úpravách.  Experimentujte s chobotnicí z grilu.Uvařte si oběd s vůní lesa a na osvěžení připravte neodolatelné zmrzlinové poháry nebo třeba omamně vonící levandulovou limonádu, se kterou můžete jen tak relaxovat doma na zahradě.