Vůně čerstvého chleba připomíná domov. Nejlíp chutná ještě teplý, namazaný máslem! Recept je rovnou na dva bochníky. A nepotřebujete ani váhu. Tento jednoduchý hrníčkový domácí chleba z žitné mouky zmizí z vašeho chlebníku tak rychle, že budete muset brzy zadělat těsto na další.
Suroviny
Na recept
- Energie 4144 kcal
- Bílkoviny 131 g
- Sacharidy 701 g
- Tuky 55 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/8
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/8
Srpnový Apetit přináší všechny chutě léta. Vařte z toho nejlepšího, co sezona nabízí.Dopřejte si rajčata, cukety a lilek v úžasných úpravách. Experimentujte s chobotnicí z grilu.Uvařte si oběd s vůní lesa a na osvěžení připravte neodolatelné zmrzlinové poháry nebo třeba omamně vonící levandulovou limonádu, se kterou můžete jen tak relaxovat doma na zahradě.