Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,8 (10x)
12. 7. 2016
Ceviche
Apetit
Ceviche s nachos
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,8 (10x)

Tahle lehká mexická pochoutka bude hvězdou letních večerů!


Nezhasínat obrazovku
Pro 4-6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4-6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 975 kcal
  • Bílkoviny 8 g
  • Sacharidy 116 g
  • Tuky 43 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/7

Sezona vaření z čerstvých surovin je v plném proudu. Víme, jak si letní úrodu nejlépe vychutnat. Máme pro vás 73 receptů, které budete chtít jíst celé léto.Červencové číslo jsme připravovali s hostujícím šéfredaktorem Romanem Vaňkem, který pozval na velkou grilovací party nejlepší šéfkuchaře pražských restaurací.Je lepší hot dog, nebo burger? Nemůžeme si vybrat. Poctivý domácí fastfood nám chutná v obojím provedení.Jako sladkou tečku jsme upekli domácí koláče s drobenkou, které vám připomenou prázdniny u babičky. Mňam, pojďte snít s námi!

Související články

Hovězí churrasco

Pohlednice z Ekvádoru: Pochutnáte si tu na rybách, manioku, morčatech i zmrzlině

Ekvádor je gastronomickou velmocí, do jejíž bohaté kuchyně se snadno zamilujete. Ztělesňuje různorodost a v tom tkví její krása.V Andách jídelníček odráží, jakým plodinám se daří ve zdejších vysokohorských podmínkách: kukuřici, bramborám a luštěninám. Na Galapágách a na pobřeží se nejvíc jedí ryby a mořské plody. V porovnaní s okolními státy je Ekvádor nepatrný, ale když tam přijedete, uvědomíte si, že tahle země má všechno, napsal nám cestovatel a fotograf Michal Hertlík.