Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,4 (10x)
23. 9. 2019
Červenořepná polévka s rajčaty
Apetit
Červenořepná polévka s rajčaty
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
3,4 (10x)

Když se řekne polévka v souvislosti s řepou, skoro každý si vybaví boršč. Řepa ale vyniká i v krémových variacích.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4–6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

K PODÁVÁNÍ

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 944 kcal
  • Bílkoviny 37 g
  • Sacharidy 124 g
  • Tuky 28 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,4/5

Hodnocení receptu

3,4/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/10

Podzim už klepe na dveře a s ním poslední slunná odpoledne zavátá pestrobarevným listím, ale i sychravé upršené dny zahalené v mlze, které ve vás probudí chuť zachumlat se do deky. V říjnovém vydání Apetitu najdete zaručený návod na zpříjemnění říjnových chvil. Čekají na vás recepty na poctivé husté polévky, které pohladí po duši, pečená masa i voňavé přílohy, buchty a koláče jako od babičky… Prostřednictvím jeho stránek se můžete vypravit na cestu Orient expresem či výlet do belgického Waterloo nebo uspořádat malý domácí Oktoberfest. Přejeme vám krásný a lahodný říjen!Apetit, napsáno s chutí.