Biskupský chlebíček má řada z nás spojený především s Vánocemi. Recept na vláčný chlebíček z třeného těsta plného kandovaného či sušeného ovoce a ořechů se vám ovšem bude hodit celý rok. Nezapomeňte chlebíček po upečení polít rozpuštěnou čokoládou, tento trik zaručí, že chlebíček vydrží déle vláčný. Kandované a sušené ovoce a ořechy volte podle chuti.
Porce
1
Suroviny
Porce
1
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 2910 kcal
- Bílkoviny 72 g
- Sacharidy 235 g
- Tuky 186 g
Postup přípravy
Autor: Andrea Bednářová
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet
Komentáře
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat pro jak velkou formu je recept uvedený ? Mám skleněnou formu 28cm x 7,5cm x 12 cm, tak aby se tam vešel, nebo nebyl naopak nízký.
Dobrý den,
bohužel se jedná o uživatelský (nikoli redakční) recept, tudíž bližší informace nemáme. Ale snad se do konverzace zapojí autorka receptu a rozměry ujasní.
Přeji hezký den,
Martina