
> 120 min
4,6
Vietnamská polévka pho bo

> 120 min
4,3
Telecí demi-glace

> 60 min
3,9
Základní hnědá omáčka

> 60 min
4,3
Cejn s vinnou omáčkou

> 60 min
4,6
Hovězí polévka s morkovými knedlíčky

> 120 min
4,6
Klasický irský hrnec

> 60 min
5,0
Hovězí vývar se špenátovými knedlíčky

> 60 min
5,0
Hovězí consommé s játrovými raviolami

> 60 min
5,0
Kachní srdíčka s omáčkou a bramborový „placek“

< 30 min
4,7
Pošírování: Pošírovaný pstruh se zadělávaným pórkem

< 60 min
5,0
Morkové řezy

> 60 min
5,0
Hovězí vývar s fritátovými nudlemi
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze