Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Gaspacho
Gaspacho


< 30 min
0,0 (0x)

Rajčiny oblanšírujeme a ošúpeme. Uhorku očistíme. Rajčiny, ošúpanú uhorku a cibuľu nakrájame na menšie kúsky. Papriky opečieme, dáme spariť, ošúpeme, odstránime semiačka a pridáme k rajčinám a uhorke, všetko rozmixujeme. Pridáme olivový olej, roztlačený cesnak, kúsok pečiva, dochutíme soľou, červeným vínnym octom a cukrom a rozmixujeme úplne do hladka. Hotovú polievku dáme chladiť až do podávania- musí byť skutočne vychladená. Tip: Pridaná opečená chilly paprička (zbavená šupky a semiačok) pridá polievke "říz".


Nezhasínat obrazovku

Porce

6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 111.67 kcal
  • Bílkoviny 3.5 g
  • Sacharidy 21.17 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt