Recept na božskou přílohu, který stojí a padá s kvalitní mozzarellou. A možná máte to štěstí, že jste si z Itálie dovezli opravdovou mozzarellu da cucina (mozzarellu na vaření), která se při gratinování chová přesně tak, jak to od ní očekáváte.
Suroviny
Na recept
- Energie 985 kcal
- Bílkoviny 58 g
- Sacharidy 40 g
- Tuky 63 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/7

Recept je z vydání:
Apetit 2018/7
S prázdninami máme spojené jen ty nejlahodnější vzpomínky. Pusa modrá od borůvek, třešně rovnou ze stromu, buřty opékané nad ohněm nebo brambory pečené v popelu, sladké koláče, které uměla babička nejlíp na světě… A k tomu vůně léta ve vzduchu a pohoda všude kolem. Užijme si společně další takový nezapomenutelný červenec! S novým číslem Apetitu hravě zvládnete uspořádat pro přátele opravdovou jižanskou hostinu, vařit na otevřeném ohni nebo uložit do sklenic kousek slunného léta, abyste si ho mohli během studenějších měsíců připomenut. Vítané osvěžení uprostřed toho nejparnějšího počasí vám přinesou chladivé ledové tříště. A pokud vám vrtá hlavou, jak letos naložit se sladkou úrodou, máme pro vás spoustu nápadů na šťavnaté dezerty. Apetit, napsáno s chutí.