Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
3,6 (24x)
18. 3. 2016
pečený pórek
Flickr.com, Lablascovegmenu
Zapečený pórek
Flickr.com, Lablascovegmenu


Snadné
< 30 min
3,6 (24x)

Efektní, snadná lehká večeře nebo předkrm


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 721.5 kcal
  • Bílkoviny 56 g
  • Sacharidy 15.75 g
  • Tuky 45.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Zapečený pórek

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

KATEŘINA PERNICKÁ profile image
KATEŘINA PERNICKÁ
17.03.2016 19:53

Dobrý den,musím vám sdělit,že ta vaše omáčka není vhodná k zapékání.Já jsem použila omáčku na zapékání ze sáčku(omáčka na brokolici) jinak jsem dělala vše podle vašeho receptu.a i když porek pustil štávu,vůbec to nevadilo.Zapékala jsem na 200 stupnů ale 30-35 minut až omáčka zezlátla.K tomu jsem podávala bramborovo-celerové pyré.

Gisele Bohmova profile image
Gisele Bohmova
01.11.2015 08:43

Bohuzel uplna KATASTROFA - porek pustil hromadu vody, v te plavala srazena smetana, chut naprosto otresna. Rodina hladova a vecere v kosi. Postupovala jsem dle receptu, nezamnenila zadnou ingredienci a zakoupila jsem kvalitni suroviny, takze netusim, kde se stala chyba.

Jana Kopřivová
02.11.2015 10:23

Dobrý den Gisele, děkujeme za zpětnou vazbu. Zkažená večeře nás mrzí. Bohužel netušíme, kde se stala chyba, když jste postupovala přesně podle receptu.

  profile image
gastrosexuál
22.10.2008 16:05
podobný recepis je v č. 11/06 na s. 42; rozdíl je v tom, že se pórek vaří ve vodě s pár kapkami citronu. chybí šunka a místo kyssmetany se pórek zapéká v bešamelu. pekl jsem včera a fungovalo to báječně.
  profile image
gastrosexuál
22.10.2008 16:30
samozřejmě

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.