Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
< 20 min
0,0 (0x)
15. 3. 2021
 Vejce Benedikt s uzeným pstruhem a holandskou omáčkou s yuzu
Archiv
 Vejce Benedikt s uzeným pstruhem a holandskou omáčkou s yuzu
Archiv


Pro zkušené
< 20 min
0,0 (0x)

Takhle si představujeme královskou snídani. Yuzu dodá holandské omáčce úplně nový rozměr.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na holandskou omáčku s yuzu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3817 kcal
  • Bílkoviny 197 g
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 334 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2021/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/1

Ještě než se stihneme rozloučit s letošním náročným rokem, vyjde ve středu 16. 12. lednové číslo Apetitu. Doufáme, že díky němu vykročíte vstříc novým výzvám a zážitkům roku 2021 s chutí a úsměvem. Nachystali jsme pro vás recepty na tradiční chlebíčky a další tipy na silvestrovské občerstvení i novoroční menu s luštěninami. Dopřejeme vám ale také poctivou porci vitaminů v podobě citrusů či vyprošťováky, které vás zachrání, pokud to s oslavami trochu přeženete. Společně nahlédneme nejen do nové kuchařky Zdeňka Pohlreicha, ale i pod ruce talentovaným šéfkuchařům z Ambiente. A život si zaslouženě osladíme luxusními dezerty a snovými poháry. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Ztracené neboli pošírované vejce

Jak připravit dokonalé pošírované vejce?

Chcete si vychutnat čerstvá vejce, ale omeleta už se vám trochu zajídá? Pošírování je šetrná metoda, která vám pomůže zachovat nutriční hodnoty potravin, a navíc si výživnou snídani přichystáte během chvilky. Máme pro vás pár užitečných tipů, jak pošírované vejce připravit a na co si dát pozor.