Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)
21. 5. 2020
Treska v rajčatové omáčce s fazolovými lusky
Apetit
Treska v rajčatové omáčce s fazolovými lusky
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)

Překvapivá a překvapivě návyková kombinace chutí. Treska v rajčatové omáčce s fazolovými lusky potěší milovníky ryb i příznivce zdravé výživy. 


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4010 kcal
  • Bílkoviny 169 g
  • Sacharidy 599 g
  • Tuky 90 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/6

Ideální parťák na začátek léta? Červnový Apetit! Najdete v něm spoustu nových nápadů, triků a tipů, jak si co nejlahodněji zpříjemnit slunné dny. Čekají vás bleskové večeře, které vám umožní trávit více času venku s rodinou, neodolatelné jahodové dezerty, jimiž si dokonale osladíte život, nedělní menu s nádechem nostalgie, masa v opulentní úpravě či hned 4 recepty na exotický tabouleh vonící bylinkami. Zlatým hřebem je ovšem čajový dýchánek jako z říše divů. Propadněte se s Alenkou do světa fantazie! Nechybí ani velký průvodce 9. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 15. 6. opět v pražské Grébovce. Už se nemůžeme dočkat, až se tam potkáme. Těšíme se na vás! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Zapečená uzená ryba na smetaně s brambůrkami

Bacalhau: ryba, kterou miluje celé Portugalsko

Když se v portugalské restauraci nebo místních zeptáte, které jídlo byste určitě měli ochutnat, nejspíš zazní, že bacalhau. Bacalhau znamená v portugalštině ‚treska‘, v gastronomickém smyslu však Portugalci tímto výrazem označují tresku nasolenou a sušenou. Čerstvou rybu bez soli hledejte v Portugalsku pod názvem ‚bacalhau fresca‘.