Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
16. 2. 2017
Sladké kuře Dakgangjeong
Sladké kuře Dakgangjeong


< 60 min
0,0 (0x)

Kuřecí řízky očistíme od blan a nakrájíme na větší kousky. Smícháme se solí, pepřem, rýžovým vínem, česnekem a zázvorem. Necháme 30 minut odležet při pokojové teplotě.

Všechny přísady na omáčku smícháme v pánvi a přivedeme k varu. Necháme probublávat asi 4 minuty než zhoustne a vmícháme škrob.

Rozehřejeme olej a postupně, zprudka 1-2 minuty smažíme ochucené maso. Osmažené kousky vkládáme přímo do omáčky a promícháme. Podáváme posipané sezamovým semínkem a arašídy.

(FD 2017/3)


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 771 kcal
  • Bílkoviny 24 g
  • Sacharidy 30.75 g
  • Tuky 59.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt