Kuřecí řízky očistíme od blan a nakrájíme na větší kousky. Smícháme se solí, pepřem, rýžovým vínem, česnekem a zázvorem. Necháme 30 minut odležet při pokojové teplotě.
Všechny přísady na omáčku smícháme v pánvi a přivedeme k varu. Necháme probublávat asi 4 minuty než zhoustne a vmícháme škrob.
Rozehřejeme olej a postupně, zprudka 1-2 minuty smažíme ochucené maso. Osmažené kousky vkládáme přímo do omáčky a promícháme. Podáváme posipané sezamovým semínkem a arašídy.
(FD 2017/3)
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 771 kcal
- Bílkoviny 24 g
- Sacharidy 30.75 g
- Tuky 59.5 g