Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,2 (32x)
28. 1. 2016
Sezamové kuře
Apetit
Sezamové kuře
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,2 (32x)

Lehké, chutné a nenáročné na čas – za dvacet minut podáváte!


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 499 kcal
  • Bílkoviny 33 g
  • Sacharidy 24.5 g
  • Tuky 27 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/5

Květen 2008

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.