Rybízové víno je chutnou alternativou ke klasickým vínům. Dá se vyrobit i doma. Třeba však trochu trpělivosti a několik speciálních pomůcek a surovin. Rybízové víno lze vyrobit jak z červeného, tak i z černého rybízu. Pokud vyrábíte víno z červeného rybízu a chcete dosáhnout výraznější barvy, je dobré nahradit třetinu ovoce právě rybízem černým.
Porce
10
Suroviny
Porce
10
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 571 kcal
- Bílkoviny 3 g
- Sacharidy 139 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: Marcela
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5
Vytisknout
Sdílet