Lepší než kupované! Rybí prsty v bylinkové strouhance s hráškem jsou hravé jídlo, kterým potěšíte malé i velké strávníky. Inspirováno anglickou tradicí, vyladěno k vaší chuti.
Suroviny
NA PRSTY
NA HRÁŠEK
Na recept
- Energie 2269 kcal
- Bílkoviny 166 g
- Sacharidy 196 g
- Tuky 89 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/9
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2018/9
Poprázdninový návrat do reality všedních dnů? Zářijový Apetit je tu a pomůže vám odpovědět na spoustu otázek! Poradí jak připravit zdravou a vydatnou snídani pro celou rodinu, když ráno není času nazbyt, nebo co uvařit k večeři, aby všem chutnalo. Zkuste třeba recepty na jídla, která na svých vybíravých ratolestech otestovaly naše redakční mámy, nebo vyzkoušejte neokoukané těstovinové saláty, které druhý den hravě proměníte v oběd do krabičky. O víkendu si pak nezapomeňte udělat čas na relax v kuchyni! Rozjeďte to v divokém karibském rytmu anebo zvolněte a pusťte se do přípravy poctivého nedělního oběda, jaký si pamatujete od babičky. K odpolední kávě pak nezapomeňte upéct některý ze šťavnatých dezertů z podzimního ovoce! Apetit, napsáno s chutí.