Mandle dodají játrovým knedlíčkům křupavou strukturu a zjemní jejich chuť. Na slavnostní polévku si připravte dobrý vývar z kuřecích skeletů a jemně krájené kořenové zeleniny. Na osobu ho budete potřebovat asi 250 ml.
10
Suroviny
10
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 180.4 kcal
- Bílkoviny 13.2 g
- Sacharidy 8.7 g
- Tuky 9.6 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/5
Květen 2005