Ideální finále nedělního oběda – korpusy si připravíte v předstihu, stejně tak krém i jahody, a než rodina sklidí ze stolu, sestavíte všechno do lákavého dezertu.
Suroviny
Na opilé jahody
Na opilou šlehačku
Na recept
- Energie 5001 kcal
- Bílkoviny 75 g
- Sacharidy 463 g
- Tuky 286 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/6
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/6
Ideální parťák na začátek léta? Červnový Apetit! Najdete v něm spoustu nových nápadů, triků a tipů, jak si co nejlahodněji zpříjemnit slunné dny. Čekají vás bleskové večeře, které vám umožní trávit více času venku s rodinou, neodolatelné jahodové dezerty, jimiž si dokonale osladíte život, nedělní menu s nádechem nostalgie, masa v opulentní úpravě či hned 4 recepty na exotický tabouleh vonící bylinkami. Zlatým hřebem je ovšem čajový dýchánek jako z říše divů. Propadněte se s Alenkou do světa fantazie! Nechybí ani velký průvodce 9. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 15. 6. opět v pražské Grébovce. Už se nemůžeme dočkat, až se tam potkáme. Těšíme se na vás! Apetit, napsáno s chutí.