Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
2,2 (19x)
18. 7. 2014
Mini moon pies
Apetit
Mini moon pies
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
2,2 (19x)

Minikoláčky pocházejí z jihovýchodu Spojených států a traduje se, že vznikly takhle: Pekař z Tennessee jménem Mitchel navštívil uhelné doly a ptal se, co by si horníci rádi dali k svačině. Údajně si přáli grahamové krekry a marshmallows – jenže velké jako měsíc a dvakrát tak tlusté.


Nezhasínat obrazovku
8 koláčků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8 koláčků

Na náplň (krém marshmallow)

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 325.25 kcal
  • Bílkoviny 4.88 g
  • Sacharidy 64.63 g
  • Tuky 4.88 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Veronika Starečková, z vydání Apetit 2007/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,2/5

Hodnocení receptu

2,2/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/3

Březen 2007

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.