Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,1 (13x)
18. 7. 2014
Kyblík s pískem (narozeninový dort)


Velmi snadné
< 60 min
4,1 (13x)

Pozor, valí se sem módní vlna plážových dortů! Až ho vaše batole spořádá, otřete zbytky jídla a hurá s kyblíkem na písek. Ale tentokrát už nejíst, prosím!


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6

K podáváni

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 185.5 kcal
  • Bílkoviny 4.5 g
  • Sacharidy 26.17 g
  • Tuky 7 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
kitkum
12.01.2009 12:12
Moc dobrej dort :-P Je ok, když se naleží, že nasákne piškot. Vymyslela jsem ještě upgrade, že jsem si vzala formičky na pracny a udělala jsem tam bábovičky;-) Písek jsem smíchala s mlékem (ale možná by nebyl špatný rum), aby se daly z písku udělat ty bábovičky... Bohužel jsme neměli kyblík, ale velkou skleněnou mísu, takže jsem to z papíru udělala ucho a dozdobila jsem ten dortík trochu po svém:-) Všichni byli nadšení jak vypadal i chutnal:-) Chtěla jsem sem hodit fotku, ale nejde to...
  profile image
kitkum
12.01.2009 12:12
Moc dobrej dort :-P Je ok, když se naleží, že nasákne piškot. Vymyslela jsem ještě upgrade, že jsem si vzala formičky na pracny a udělala jsem tam bábovičky;-) Písek jsem smíchala s mlékem (ale možná by nebyl špatný rum), aby se daly z písku udělat ty bábovičky... Bohužel jsme neměli kyblík, ale velkou skleněnou mísu, takže jsem to z papíru udělala ucho a dozdobila jsem ten dortík trochu po svém:-) Všichni byli nadšení jak vypadal i chutnal:-) Chtěla jsem sem hodit fotku, ale nejde to...
  profile image
Eva
14.07.2008 14:10
Pekla jsem tento dort loni syn ům k narozeninám. Nechtěli ochutnat, protože písek se nejí, tak věrně vypadal. My, co jsem ochutnali, dáváme palec, vynikající.
  profile image
Alena
07.07.2008 10:55
Recept se nachází v č.6/07, str.30

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/6

Červen 2007

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.