Nová registrace Zapomenuté heslo

5,0 (1x)
2. 2. 2011
Kuře ve vlastním župánku

Záleží jen na vás, čím kuřecí kůži kromě masa naplníte.

Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Na nádivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 918 kcal
  • Bílkoviny 87 g
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 59 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Kuře ve vlastním župánku

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(1 hlas)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.