Maso naložíme do mísy s nadrceným česnekem, koriandrem, pepřem, rybí omáčkou, 1 lžící třtinového cukru, chilli a solí. Vše pečlivě promícháme a necháme 2 hodiny marinovat v lednici.
Po vyjmutí maso lehce osušíme, obalíme v mouce a postupně smažíme v rozpáleném oleji do zlatova.
V další hluboké pánvi restujeme chilli pastu a zbylou lžíci třtinového cukru v 60 ml oleje, dokud se cukr nerozpustí. Přidáme smažené kuře a asi pět minut restujem, dokud omáčka na kuřeti nezkaramelizuje.
Podáváme s rýží, čerstvým koriandrem a chilli pastou.
(FD 2017/3)
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 562.75 kcal
- Bílkoviny 37.5 g
- Sacharidy 67.75 g
- Tuky 14.75 g