Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
16. 2. 2017
Kai tod taucheo
Kai tod taucheo


< 60 min
0,0 (0x)

Maso naložíme do mísy s nadrceným česnekem, koriandrem, pepřem, rybí omáčkou, 1 lžící třtinového cukru, chilli a solí. Vše pečlivě promícháme a necháme 2 hodiny marinovat v lednici.

Po vyjmutí maso lehce osušíme, obalíme v mouce a postupně smažíme v rozpáleném oleji do zlatova.

V další hluboké pánvi restujeme chilli pastu a zbylou lžíci třtinového cukru v 60 ml oleje, dokud se cukr nerozpustí. Přidáme smažené kuře a asi pět minut restujem, dokud omáčka na kuřeti nezkaramelizuje.

Podáváme s rýží, čerstvým koriandrem a chilli pastou.

(FD 2017/3)


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 562.75 kcal
  • Bílkoviny 37.5 g
  • Sacharidy 67.75 g
  • Tuky 14.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt