Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
5,0 (5x)
4. 10. 2022
Jehněčí pilaf s kokosem a mangem
Apetit
Jehněčí pilaf s kokosem a mangem
Apetit


Snadné
> 60 min
5,0 (5x)

Jednoduše připravené – prostě maso a rýži necháte, ať se samy upečou. Tento recept je skvělý i s celými kuřecími stehny nebo hovězími kostkami. Nemusíte se ho proto vzdát ani v případě, že je pro vás jehněčí nedostatkovým zbožím.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3482 kcal
  • Bílkoviny 126 g
  • Sacharidy 431 g
  • Tuky 97 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Apetitonline.cz, z vydání Apetit Jehněčí pilaf s kokosem a mangem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.