Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
18. 7. 2014
Hančin slaný chlebíček s kari pastou a kuřetem


< 30 min
0,0 (0x)
Jedno z nejpraktičtějších a nejchutnějších občerstvení, jaké známe. Chlebíčky totiž můžete obměňovat podle chuti a zkoušet nové a nové kombinace přísad. Recept nám prozradila Hanka Michopulu.

Nezhasínat obrazovku
na cca 6 chlebíšků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na cca 6 chlebíšků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2669 kcal
  • Bílkoviny 119 g
  • Sacharidy 197 g
  • Tuky 145 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Hančin slaný chlebíček s kari pastou a kuřetem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
edit--
30.07.2020 12:54

Nenadchne ani neurazí. Dělala jsem varianty kari - kuřecí maso a sušená rajčata - bylinky - balkánský sýr. Těsto je tuhé, chuť dodávají výrazné přísady. Chtělo by to možná kynuté těsto

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.