Ledové frappé, které se vůbec poprvé podávalo v roce 1957 v Soluni, vám v Řecku nabídnou všude: v taverně, restauraci i na pláži... A udělat si ho můžete i doma. Je totiž boží!
Pro 1 osobu
Suroviny
Pro 1 osobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 124 kcal
- Bílkoviny 2 g
- Sacharidy 27 g
- Tuky 1 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2014/7
Prázdninová hitparádaGrilování5x burgerOpojné sangrieKoláče s ovocem
Komentáře
Doporucuji na chlazeni pouzit misto kostek ledu kostky zmrazene kavy. Pri rozpousteni se tak nebude redit chut frappe - jedna se o trik Marthy Stewart - http://www.marthastewart.com/251981/coffee-ice-cubes
Výborné, v takových vedrech ideální :-)