Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,5 (24x)
23. 7. 2015
Frappé
Apetit
Frappé
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,5 (24x)

Ledové frappé, které se vůbec poprvé podávalo v roce 1957 v Soluni, vám v Řecku nabídnou všude: v taverně, restauraci i na pláži... A udělat si ho můžete i doma. Je totiž boží!


Nezhasínat obrazovku
Pro 1 osobu
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 1 osobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 124 kcal
  • Bílkoviny 2 g
  • Sacharidy 27 g
  • Tuky 1 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/7

Prázdninová hitparádaGrilování5x burgerOpojné sangrieKoláče s ovocem