Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,6 (101x)
18. 7. 2014
Dort s jahodami a smetanou


Snadné
< 60 min
3,6 (101x)

Co se skrývá uvnitř?


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8

Na krém

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 673.13 kcal
  • Bílkoviny 11.63 g
  • Sacharidy 70.5 g
  • Tuky 37.13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2011/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,6/5

Hodnocení receptu

3,6/5
(101 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/6

Jahody & smetanaDětská partyVepřová žebraPečivo podle ItalaMátové receptyZeleninové přílohy

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.