Nová registrace Zapomenuté heslo

1,0 (3x)
4. 3. 2011
Bulky s fenyklem a koriandrem

Nejlepší jsou hned po upečení

Nezhasínat obrazovku
Na 12 bulek
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 12 bulek
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 82 kcal
  • Bílkoviny 3 g
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 6 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Bulky s fenyklem a koriandrem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 1,0/5

Hodnocení receptu

1,0/5
(3 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.