Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,7 (13x)
9. 8. 2023
Argentinské sušenky Alfajores Maizena
Cruz Panaderia
Argentinské sušenky Alfajores Maizena
Cruz Panaderia


Snadné
< 60 min
4,7 (13x)

Alfajores jsou tradiční argentinské sušenky, jejichž původ lze vysledovat až do středověké španělské Andalusie. Dodnes jsou oblíbenou pochoutkou, zejména právě v Argentině. Vyzkoušejte alfajores s dulce de leche podle argentinského pekařství Cruz Panadería, které najdete v Praze na Letné.


Nezhasínat obrazovku
50 sušenek (25 po slepení)
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

50 sušenek (25 po slepení)
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2940 kcal
  • Bílkoviny 48 g
  • Sacharidy 345 g
  • Tuky 147 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Argentinské sušenky Alfajores Maizena

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.