Nová registrace Zapomenuté heslo

Právě vychází Apetit speciál – Česko

Martina Kojzarová
26. 10. 2022
Apetit speciál – Česko
Apetit

Nový speciál časopisu Apetit, Česko, věnovaný tradičním pokrmům i nápadům na nová jídla z českých surovin vychází už 26. 10. 2022.

Díky novému speciálu Česko zjistíte, že česká kuchyně je mnohem rozmanitější, než by se mohlo zdát. Ukážeme vám, jak se dá v kuchyni kouzlit s běžnými surovinami, které pravděpodobně denně používáte. Možná budete překvapeni.
 

  • Máme pro vás recepty na oblíbené kuře, ať už pečené s omáčkou, v sendviči nebo salátu. 
  • Nabídneme vám klasický český oběd.
  • Sladkou tečku si budete vybírat z mléčných nebo ovocných dezertů.
  • Vaříte rádi z obyčejných surovin? My jsme tentokrát vsadili na tvaroh, který patří k chloubám české kuchyně, a připravili ho nezvykle naslano.
  • Česká kuchyně voní po kmínu, majoránce, kopru, ale také po bylinkách a koření, na které jsme trochu pozapomněli. Víte, jak v kuchyni využít kopřivu, mateřídoušku nebo měsíček?
  • Poradíme vám, jak zpracovat čerstvou úrodu, a dozvíte se, kdy dozrávají jednotlivé druhy zeleniny a ovoce a kdy je v obchodech najdete v té nejlepší kondici.
  • Ve speciálu Česko získáte nejen recepty, ale také tipy na výrobky od farmářů, pekařů, řezníků, včelařů i dalších lidí z různých koutů země, kteří zásobují trh produkty té nejlepší kvality.

Speciál Česko vychází 26. 10., cena je 79,90 Kč.

Objednat speciál Apetitu

Sdílet článek

Česká kuchyně Tradiční pokrmy Kuře Mléčné dezerty Ovocné dezerty Tvaroh Koření Bylinky Sezónní suroviny Farmářské produkty

Související články