Nová registrace Zapomenuté heslo

< 60 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
Kachní prsa na středozemní zelenině
Kachní prsa na středozemní zelenině


< 60 min
0,0 (0x)

Brambory překrájíme na měsíčky, pokapeme olivovým olejem a dáme péct do trouby. Po půl hodině přidáme nakrájenou zeleninu, osolíme, opepříme, přídáme provensálské koření a pokapeme citrónem. Vrátíme do trouby na dalších dvacet minut. Kachní prsa vykostíme, kůži nařežeme, osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Zprudka na oleji z jedné strany opékáme. Poté maso otočíme a přidáme v pánvi do trouby. Opečenou zeleninu servírujeme na talíř a navrch dáme nakrájená opečená kachní prsa. Epizody img Jablečný koláč » Koláč, jehož přípravou nezabijete celé víkendové odpoledne, předvede Jirka Babica. Jablek je na podzim všude spousta. více» img Pikantní smažené pirohy » Když pirohy, tak na více způsobů. Jirka má tentokrát něco pro milovníky masa. více» img Tvarohové pirohy se zelím » Co jiného patří ke Slezsku než pirohy? Jirka připraví ve studiu jednoduchý recept, na kterém si pochutnají i vegetariáni. více» img Slezský bigos » Pokud jste ještě nikdy neochutnali slezskou specialitu bigos, tak vám paní Magdaléna Kozubková z Orlové u Ostravy ukáže, jak si ho uvařit doma. více» archiv článků Odkazy eTarget


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu