Do domácí pekárny dejte ingredience v uvedeném pořadí - nejdříve tekutiny a pak suché přísady.
Spusťte program "Basic", tmavá kůrka, střední velikost.
Tip:
- při hnětení kontrolujte konzistenci těsta a v případě potřeby dosypte trochu mouky
- po posledním hnětení vyndejte hák (předejdete dutině v chlebu) a ostrým nožem udělejte do těsta několik zářezů (kůrka tak bude pěkně strukturovaná)
Tip:
- při hnětení kontrolujte konzistenci těsta a v případě potřeby dosypte trochu mouky
- po posledním hnětení vyndejte hák (předejdete dutině v chlebu) a ostrým nožem udělejte do těsta několik zářezů (kůrka tak bude pěkně strukturovaná)
Porce
8
Suroviny
Porce
8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 283.25 kcal
- Bílkoviny 10.5 g
- Sacharidy 42.88 g
- Tuky 4.38 g