Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
ŠVESTKOVÁ OMÁČKA (k uzenému masu s bramborovým knedlíkem)
ŠVESTKOVÁ OMÁČKA (k uzenému masu s bramborovým knedlíkem)


< 30 min
0,0 (0x)

Povidla rozpustíme ve stejném množství vody, přidáme hrst nadrobno pokrájených sušených švestek a bujon (podle množství vody). Až směs dojde k varu, tak ji zahustíme instatní jíškou a necháme pozvolna vařit několik minut. Nakonec dochutíme solí a sójovou omáčkou.
Podáváme s opečeným uzeným masem (nejlepší je moravské uzené), bramborovým knedlíkem a dozlatova opečenou cibulkou (nakrájenou na kolečka).


Nezhasínat obrazovku

Porce

2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu