Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
3,8 (13x)
18. 7. 2014
Žraločí dort
Apetit
Žraločí dort
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
3,8 (13x)

Úplně obyčejná želatina a vanilkový pudink vypadají v kombinaci se žraloky naprosto skvostně. Tuhle radost zvládne dětem připravit i úplný začátečník!


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 149.5 kcal
  • Bílkoviny 12.38 g
  • Sacharidy 22.63 g
  • Tuky 1 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
05.12.2007 08:41
Recept se nachází v č. 6/07, str.34
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/6

Červen 2007

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.