Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (5x)
23. 3. 2016
Těstovinové polštářky
Apetit
Těstovinové polštářky
Apetit


Snadné
< 60 min
5,0 (5x)

Méně vydatné než běžné zapékané těstoviny. Krásné, a přitom tak snadné!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 544.25 kcal
  • Bílkoviny 21.75 g
  • Sacharidy 63.25 g
  • Tuky 20.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Markéta Modrovská profile image
Markéta Modrovská
11.01.2009 23:02
chtěla bych se zeptat, jaký typ lasagní používáte. Když jsem recept zkoušela já, tak se mi těstovinové pláty k sobě přilepily a už nešly od sebe ( po krátkém vaření ). Když jsem je na druhou stranu zkoušela jen přelít horkou vodou, tak byly naopak po zapečení v troubě moc tvrdé. Čas do 15 minut jsem nedodržela. Děkuji za radu.
  profile image
xkrzl00
04.02.2009 13:28
prodavaji se lasagne co se nemusi vařit vubec, protoze se tradicne pouze zapekaji, potom lasagne ktere prave staci ponorit do vody, coz je napsano na krabicce, tak bych asi vzala ty, znacku z hlavy nevim
  profile image
Alena
31.08.2007 09:57
Recept se nachází v č.2/05, str.9
  profile image
Lucie
29.10.2006 12:41
50 g spenatu se mi zda hodne malo, ja jsem pouzila kolem 200g (a priste dam jeste vic) a rozhodne bych ho predtim nesparovala, to z neho nezbyde skoro nic. Teplo v troube se o tom postara dostatecne. A jeste jsem pouzila zbytek zampionu, ktere jsem mela v lednicce, predtim jsem je osmahla na masle.
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/2

Únor 2005