S perfektně zralými jahodami, mangem a avokádem nemá tato svěží salsa chybu. Nepřipravujte ji příliš dlouho dopředu, aby ovoce nepustilo šťávu a neztratilo pevnost, mango a avokádo by navíc vlivem oxidace přišly o svěží barvu. Zazáříte s ní na každé party!
Suroviny
Na recept
- Energie 3580 kcal
- Bílkoviny 110 g
- Sacharidy 546 g
- Tuky 34 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/7

Recept je z vydání:
Apetit 2022/7
Červencový Apetit (v prodeji od 16. června) je tu a léto z něj doslova čiší. Slunce, pohoda, grilování na zahradě, moučníky z čerstvě natrhaného letního ovoce, nedělní oběd jako vystřižený z návštěvy u babičky… Už jste naladění na správnou prázdninovou notu? Navrch přidáme tipy na to, co nového připravit z jahod a na co využít stále trochu opomíjenou, ale velmi všestrannou polentu, inspiraci na jednoduché večeře, které budete vařit celý červenec, dipy jako stvořené na letní party a ledové kávy na osvěžení. Chybět nebudou ani recepty z dostupných ryb, které snadno seženete i v supermarketu. Nefalšovanou cestovní horečku ve vás zaručeně vzbudí gurmánská cesta na Zadar a ochutnávka z kuchařky S chutí Chorvatska. Apetit, napsáno s chutí.