Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,4 (12x)
18. 7. 2014
Rychlá pánev v orientálním stylu
Apetit
Rychlá pánev v orientálním stylu
Apetit


Snadné
< 45 min
4,4 (12x)

Rychlá a chutná večeře, na které si pochutnají vegetariáni i masožravci. Smažená rýže v orientálním stylu snese jakoukoliv mraženou zeleninu a také zbylou vařenou rýži od oběda. Další skvělé jídlo, které vám pomůže neplýtvat.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 547.25 kcal
  • Bílkoviny 10.25 g
  • Sacharidy 105.75 g
  • Tuky 7 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Rychlá pánev v orientálním stylu

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.