Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,9 (10x)
10. 5. 2022
Rebarborový gin
Apetit
Rebarborový gin
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,9 (10x)

Rebarborový gin můžete popíjet s ledem, zředit sodou nebo použít do koktejlů.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Na cca 1,5 litru
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na cca 1,5 litru
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3477 kcal
  • Bílkoviny 4 g
  • Sacharidy 349 g
  • Tuky 7 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2021/5

Rozkvetlé květnové číslo, které vychází už 15. 4., se nese v duchu májových lásek a oslav 17. narozenin Apetitu. Přijměte naše pozvání na slavnostní narozeninový oběd a ochutnejte naprosto dechberoucí chiffonový dort, který pro vás upekl sám Josef Maršálek. Své lásce připravte zamilované dezerty, které mohou svou sladkostí směle konkurovat polibkům pod rozkvetlou třešní, či delikátní pokrmy z bílého chřestu. Představíme vám také novou kuchařku Gordona Ramsaye či projekt Skromné jídlo první šéfredaktorky Apetitu Hanky Michopulu, jenž si klade za cíl pomoci samoživitelkám a samoživitelům, kteří jsou ve velmi nelehké situaci. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Garage 22

Český gin patří mezi nejlepší na světě. Vývoj a uvedení na trh nám trvalo víc než rok, říkají majitelé palírny Martin a Ondřej

Obliba ginu stoupá ve světě i v Česku, i proto se do výroby populárního destilátu pouštějí další výrobci. Garage22 je první řemeslná destilerie v Praze, která gin začala pálit v roce 2020 v prostoru holešovického Vnitroblocku, a její GIN22 se záhy zařadil mezi nejlepší na světě. „Díky unikátní kombinaci bylin se nám podařilo vytvořit specifický a komplexní produkt, který sbírá ocenění v Evropě i v USA,“ říkají majitelé palírny Martin Přibík a Ondřej Volák.