Na tuhle dobrotu potřebujete pánvičku vhodnou do trouby o průměru 20–23 centimetrů. Musí i pěkně vypadat, protože z trouby v ní jde nadýchaná palačinka rovnou na stůl. Padá totiž podobnou rychlostí jako suflé.
Suroviny
Na kořeněné blumy a omáčku
Na recept
- Energie 2938 kcal
- Bílkoviny 67 g
- Sacharidy 401 g
- Tuky 104 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/11
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2019/11
V listopadu se čím dál dřív stmívá a my se uchylujeme do útulné kuchyně, abychom si uvařili jídla, která nás zahřejí a utěší, kdyby na nás snad padl podzimní smutek. Dopřejte si s námi vydatné páje, v nichž se snoubí křupavé těsto se šťavnatou slanou náplní. Zamilujte si sezonní recepty z dýní, pastináku, cibule, červené řepy či ořechů. Ořechy a oříšky společně s jablky, hruškami a čokoládou hrají hlavní roli i v dezertech, které jsou jako dělané k šálku horkého čaje a posezení s těmi, které máme nejraději. Apetit, napsáno s chutí.