Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
4,2 (24x)
21. 7. 2016
Milčin slavnostní dort


< 30 min
4,2 (24x)

Dort s efektním mramorováním, který zazáří při jakékoli příležitosti. Z borůvek a malin můžete samozřejmě vyskládat i jinou číslici nebo nápis. Pro Apetit ho upekla foodstylistka Milena Volfová.


Nezhasínat obrazovku
na 10-12 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 10-12 řezů

Na ozdobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 10927 kcal
  • Bílkoviny 186 g
  • Sacharidy 1222 g
  • Tuky 571 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(24 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/7

Velká oslava 100. vydání ApetituBleskové letní dezertyTen nejlepší hamburgerDomácí grilovaný losos

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.